Direct naar content

Investeer duurzaam en adopteer een of meer Macadamiabomen!

Mogen we een boom met u opzetten?

Als ondernemer vervul je een belangrijke taak. Je creëert werk en draagt bij aan de economie. Daarmee kunnen ook anderen in hun levensonderhoud voorzien. Wat is er mooier dan deze impact niet alleen hier, maar ook in Malawi, het allerarmste land van het Afrikaanse continent terug te zien?
Gracefarmers is een ondernemersplatform met als doel het project Gracefarm van stichting Raise te ondersteunen. Het doel is iets te betekenen in het leven van de bevolking van Malawi.
Als ondernemer kunt u al helpen met het adopteren van één macadamiaboom voor één keer 12,50 euro!

2010

Start van ons project

24.115+

Macadamiabomen geadopteerd!

20.000+

Mensen in Malawi die impact ervaren

Deze partners gingen jou al voor!

Hulp met impact

Er is goed nagedacht over hoe de mensen in Malawi op een duurzame manier geholpen kunnen worden. Het project bestaat enerzijds uit het creëren van werkgelegenheid en anderzijds uit het bieden van verzorging en aandacht voor de Malawianen. De werkgelegenheid wordt voor een belangrijk deel gecreëerd door het kweken van macadamiabomen.

Deze bomen kunnen namelijk met een klein bedrag een enorme winst opleveren na een aantal jaar. De opbrengsten van de verkoop van macadamianoten, worden vervolgens gebruikt om de projecten verder uit te bouwen!

Hulp die blijvend is en dus impact heeft!

Zo adopteer jij een boom!

€ 12,50,- boomsponsoring = € 600,- impact in Malawi

Hoe kan dat?! Door met één keer € 12,50 euro een macadamiaboom te adopteren! We planten een nieuw ingekochte stek óf we enten een plantje in een vruchtbare moederboom. Daar gebruiken we ongeveer de helft van jouw € 12,50 voor. De andere helft besteden we aan het verzorgen van de boom en het runnen van de boerderij.

Het is even wachten, want macadamianoten kweken is een investering voor een lange tijd. Maar na vijf tot zeven jaar is het feest: de boom geeft z’n eerste noten! De oogst wordt verkocht op de wereldmarkt, minimaal tien jaar lang maar vaak nog langer.

Zo levert jouw € 12,50 uiteindelijk minimaal € 600,- op voor ons project in Malawi!

Bekijk onze bomen

Adopteer direct een boom
01 08

Antwoord op al je vragen